HÍVÁS

CIKKEK, HÍREK

Egy nap, hogy sikeres legyen a ‘Nagy Nap’

2018-09-12

Szeretnétek, hogy a Nagy napon minden a megálmodottak szerint történjen, és maga az esküvőszervezés is pozitív élmény legyen számotokra? Tartsatok velünk! 😉

tovább

Gyűjts emlékeket az esküvődről ötletesen!

2018-08-16

Az esküvőt általában hónapokig tartó tervezés és szervezés előzi meg, ennek ellenére a ‘Nagy nap’ az ifjú pár számára szinte villámgyorsan lepereg. Épp ezért érdemes már előre átgondolni, hogy az esküvői fotók és videó mellett milyen emlékeket szeretnénk megőrizni erről a fontos eseményről.

tovább

Koszorúslányok, a menyasszony jobbkezei

2018-07-16

A koszorúslányok szerepe az esküvőkön hazánkban is nagy hagyománynak örvend. Az ifjú párt szinte minden esküvőn kísérik koszorúslányok, akik általában a legjobb barátnőkből vagy közeli családtagokból állnak.

tovább

Esküvő, móka, kacagás – de hogyan?

2018-06-04

Az esküvő és a lakodalom a szerelem megünneplése mellett a buliról és a szórakozásról is szól. Ha a zenefelelős kiválasztása jól sikerült, a tánc garantált, de egy-két vicces, vidám játékkal még tovább fokozhatjátok a hangulatot.

tovább

Stíluselemzés – ismert párok esküvői meghívói

2018-05-07

Mai cikkünkben 5+1 híres szerelmes pár különböző stílusú esküvői meghívóját mutatjuk meg nektek. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy a hírességek milyen meghívóval invitálják meg vendégeiket a nagy napra, tartsatok velünk!

tovább

Zenekar vagy DJ – ki legyen a bulifelelős?

2018-04-04

Az esküvő amellett, hogy az egyik legromantikusabb esemény egy pár életében, egy hatalmas buli is a családtagok, barátok körében. A gyönyörű ünnepi díszítés, a finom ételek és italok mellett a jó hangulat egyik legfontosabb eleme a zene.

tovább

Egyedi esküvői meghívó 5 lépésben

2018-03-19

Rengetegen érdeklődtök nálunk azzal kapcsolatban, hogy pontosan mit takar az egyedi esküvői meghívó készítés. Ezzel a cikkel szeretnénk nektek egy kicsit segíteni abban, hogy jobban megismerhessétek a lehetőségeiteket, valamint az egyedi meghívó készítés előnyeit.

tovább

5 romantikus vidéki esküvői helyszín

2018-02-12

Ma már egyre gyakoribb, hogy a párok az esküvőjüket egy igazán különleges helyen, távol a város zajától szeretnék megtartani. Ha ti is ilyesmiben gondolkodtok, csak biztatni tudunk titeket, hiszen gyönyörű hazánkban is számtalan csodálatos helyszín közül választhattok.

tovább

3 fontos teendő a meghívók elkészítése előtt

2018-01-09

Rengeteg jegyespár kérdezi tőlünk izgatottan, hogy mikor lehet/mikor nem túl korai megrendelni az esküvői meghívókat. Cikkünkben ezzel a témával kapcsolatban szeretnénk veletek megosztani a tapasztalatainkat, tanácsainkat.

tovább

A téli esküvők varázslatos világa

2017-12-20

A téli ünnepi időszak az év egyik legromantikusabb időszaka. A csillogó, sziporkázó fények és a gyönyörű színek pompája utánozhatatlan, magával ragadó hangulatot áraszt.

tovább

Vőfély vagy ceremóniamester: kit válasszunk?

2017-12-05

Amikor egy esküvőn nem csak a vendégek érzik remekül magukat, hanem az ifjú párnak is lehetősége van kiélvezni ezeket a különleges pillanatokat, elmondhatjuk, hogy egy tényleg szuperül sikerült esküvőről van szó. Mindehhez harmóniára és megfelelő szervezettségre van szükség.

tovább

Ötletes karácsonyi ajándékot keresel? Segítünk!

2017-11-20

A karácsonyi ünnepek bizony közelednek. 🙂 Ha elhatároztátok, hogy az idei évben időben elkezditek az ajándékok beszerzését, van számotokra egy szuper, egyedi ötletünk!

tovább

Esküvői érdekességek a világ különböző tájairól

2017-10-30

A házasság, vagyis két ember életének összekapcsolódása minden kultúrában kiemelten fontos szerepet tölt be. Ezt a jeles eseményt világszerte előszeretettel ünneplik az emberek a családjuk, barátaik és ismerőseik körében.

tovább

Indul a 2018-as esküvői szezon!

2017-10-10

Ezen a hétvégén megkezdődik számunkra az év egyik legizgalmasabb időszaka, az őszi esküvői kiállítási szezon. Természetesen most is megosztjuk veletek, hogy ebben a szezonban hol lesz lehetőségetek találkozni velünk és munkáinkkal.

tovább

5 tipp: hogyan maradjunk benne a költségvetésben

2017-09-26

Egy szerelmes pár életének egyik legfontosabb és legemlékezetesebb eseménye az esküvő. Sokan úgy tartják, ez az a nap, amin aztán tényleg nem érdemes spórolni. De valljuk be, nem mindenkinek van lehetősége arra, hogy végtelen költségvetésből gazdálkodjon.

tovább

Esküvőszervezővel vagy nélküle?

2017-08-17

Miben lehet pontosan a segítségetekre egy esküvőszervező? Vajon nektek is szükségetek lenne rá a szervezés és az esküvő során? Ha bennetek is felmerültek ezek a kérdések, jó helyen jártok! 🙂

tovább

Különleges egyedi esküvői meghívók – Letterpress

2017-08-04

Esküvői meghívónkat számtalan módon egyedivé és különlegessé varázsolhatjuk. A különböző stílusú grafikai és fényképes megoldások mellett a nyomdai kivitelezésben is rejlenek egyedülálló lehetőségek.

tovább

“IGEN”-t mondtam! Hogyan tovább?

2017-07-21

A téma különösen aktuális, hiszen a romantikus nyári esték, a kettesben eltöltött hangulatos vacsorák és a közös utazások mind, mind remek lehetőséget nyújtanak a szerelmespároknak egy emlékezetes eljegyzéshez.

tovább

Mini stíluskalauz 3. – Vintage stílus

2017-05-30

Elérkeztünk esküvői mini stíluskalauzunk utolsó részéhez. Ebben a részben egy nagyon nagy népszerűségnek örvendő, igazán különleges és kifinomult stílust ismerhettek meg kicsit közelebbről.

tovább

Mini stíluskalauz 2. – Bohém esküvői meghívók

2017-05-15

Az évek óta hódító, örök klasszikus stílusok mellett évről évre egyre kedveltebbé válnak a különleges, egyedi hangulatot idéző stlusok is.

tovább

Mini stíluskalauz 1. – Romantikus esküvői meghívók

2017-05-02

Az elmúlt évek során az esküvőszervezésben egyre nagyobb hangsúlyt kapott az esküvő stílusának megálmodása, mára pedig ez lett az egyik legfontosabb lépés, hiszen mindenki az egységes, harmonikus összkép megalkotására törekszik.

tovább

Esküvői kiegészítők – a részletek összhangja

2017-03-13

Az esküvői helyszínt a dekoráció és a különböző kiegészítők varázsolják igazán egyedivé és hangulatossá – ha szeretnétek lenyűgözni a násznépet, ezek harmóniájára érdemes odafigyelnetek.  

tovább

10 érdekesség a szerelmesek ünnepéről

2017-02-13

Mit gondoltok, melyik híres édességgyártó cég nevéhez fűződik az első Valentin-napi csokoládé? Ti tudjátok, hogy honnan ered a Bálint-napi üdvözlőkártya hagyománya? Most összegyűjtöttünk nektek néhány érdekességet erről az ünnepről!

tovább

5 tipp a tökéletes esküvői fotós kiválasztásához

2017-01-19

A ‘Nagy nap’ megismételhetetlen pillanatainak megörökítéséhez fontos, hogy megtaláljátok a számotokra tökéletes esküvői fotóst. Következzen egy kis segítség a választáshoz!

tovább

Esküvő? Bátran engedd el a fantáziád!

2017-01-11

Az esküvő szó hallatán rögtön megjelenik a szemünk előtt egy boldogságtól sugárzó pár, egy elragadó meghívó, egy álomszép ruha és egy lenyűgöző helyszín csodás virágokkal és szalagokkal díszítve.

tovább

3 tipp azoknak, akik most kezdik szervezni az esküvőjüket

2017-01-04

A szerelmesek életében az eljegyzés az egyik legfontosabb lépés a közös élet útján. A jeles alkalom okozta örömteli bódultságból feleszmélve ugyanakkor megjelenik a bizonytalanság érzése is.

tovább

Esküvői meghívás karácsonykor?

2016-12-01

Mi lehetne alkalmasabb időpont az esküvő bejelentésére és az esküvői meghívók kiosztására, mint a szeretet ünnepe, a karácsony? Mire is gondolok? Megtudhatjátok ebből a néhány bekezdésből!

tovább

Köszönőajándék?! Így ne aggódd túl!

2016-10-12

A „Nagy nap”-hoz közeledve sokan kérdezitek tőlünk, hogy mit adjunk ajándékba a vendégeken? Néhány ötlettel és tanáccsal szeretnénk segíteni nektek! 🙂

tovább

Mikor illik meghívni a násznépet az esküvőre?

2016-10-04

Az esküvői meghívók kiosztását , azaz a vendégek meghívását időben kell elkezdeni, hogy ezzel időt és pénzt spóroljunk. Hogy miért? Itt a válasz!

tovább

Visszajelzés?

2016-08-22

Mindig szoktam javasolni a meghívó készítés során a pároknak, hogy záró gondolatként kérjenek visszajelzést időponthoz kötve. Nagyon praktikus cselekedetnek gondolom!

tovább

Mi a helyzet a nászajándék szöveggel? Illik-e írni vagy nem?

2016-08-22

Sokszor felteszik nekem a párok a kérdést, hogy illik-e “pénzkérő” versikét írni a meghívóba? Nos, mivel ez nálunk is felmerült ez a kérdés, mint nálatok, szívesen megosztom veletek az észrevételeimet.

tovább

Milyen a jó esküvői meghívó?

2016-08-22

Életetek egyik legnagyobb és legfontosabb döntése az, amikor elhatározzátok, hogy örök hűséget fogadtok egymásnak és megházasodtok! Tudassátok ezt családtagjaitokkal és barátaitokkal olyan különleges formában, hogy mindenki számára világos legyen, hogy ez egy felejthetetlen és megismételhetetlen alkalom lesz.

tovább
RÉGEBBI HÍREK