HÍVÁS

Indul a 2018-as esküvői szezon!

.

10 okt · Esküvő Nyomda · Nincs hozzászólás

Indul a 2018-as esküvői szezon!

Ezen a hétvégén megkezdődik számunkra az év egyik legizgalmasabb időszaka, az őszi esküvői kiállítási szezon. Természetesen most is megosztjuk veletek, hogy ebben a szezonban hol lesz lehetőségetek találkozni velünk és munkáinkkal.

 

De kezdjük azzal, hogy miért is szeretjük annyira ezeket a kiállításokat!

 

Egyfelől, kiállítóként mindig remek érzés, hogy találkozhatunk az izgatott jegyespárokkal és mindazokkal, akik érdeklődnek az esküvőszervezéssel kapcsolatos termékek és szolgáltatók iránt.

 

Másfelől pedig, nyomdánk fő profilja az egyedi és különleges esküvői meghívók gyártása. Bár munkáinkat mindig igyekszünk veletek weboldalunkon és közösségi oldalainkon is megosztani, nagyon sajnáljuk, hogy nem tudjátok egyesével, a saját kezetekben tartva megcsodálni őket. Higgyétek el, össze sem lehet hasonlítani, hogy mennyire más érzést kelt képen nézegetve és a kezünkben tartva egy gyöngyökkel kirakott, vagy egy különleges nyomdai eljárással készült meghívó. És ez az esküvő minden egyes apró elemére igaz.

 

Épp ezért szoktuk ajánlani a pároknak, hogy ha van rá lehetőségük, a szervezés során látogassanak el minimum egy esküvői kiállításra. Itt alkalmuk nyílik beszélgetni a szolgáltatókkal, megnézni és akár meg is tapintani a termékeiket. Ezáltal döntéseiket nem csak az interneten látottak alapján, vagy a különböző ajánlásokból kiindulva, hanem személyes benyomásaik segítségével hozhatják meg.

 

Most pedig nézzük, hogy hol találkozhattok velünk az idei szezonban!

 

Hatalmas örömmel tölt el bennünket, hogy az ország minden tájáról érkeznek hozzánk meghívó megrendelések, ezért nagyon boldogok vagyunk, hogy ebben a szezonban Budapest és Szeged mellett már Győrben is megmutathatjuk nektek legkedvesebb munkáinkat.

 

Helyszínek, időpontok:

 1. Győr, Duna Center
  2017. október 14-15.
 1. Budapest, Hungexpo
  2017. november 4-5.
 1. Szeged, IH Rendezvényközpont
  2018. január 6-7.
 1. Budapest, Papp László Budapest Sportaréna
  2018. január 27-28.

Mi már nagyon izgatottak vagyunk és reméljük, hogy minél többetekkel lesz lehetőségünk találkozni a kiállítások valamelyikén!

Addig is, friss munkáinkért kövessetek minket »Facebook« és »Instagram« oldalainkon!

Ha pedig még nem szereztétek be az ingyenes, 15 meghívó hibát és megoldásait tartalmazó tanulmányunkat, kattintsatok a következő linkre: https://www.eskuvonyomda.hu/hu/ingyenes-tanulmany-igenylo-oldal


Category: Cikkek

Esküvő Nyomda

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.