HÍVÁS

Stíluselemzés - ismert párok esküvői meghívói

.

7 máj · Esküvő Nyomda · Nincs hozzászólás

Stíluselemzés – ismert párok esküvői meghívói

Mai cikkünkben 5+1 híres szerelmes pár különböző stílusú esküvői meghívóját mutatjuk meg nektek. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy a hírességek milyen meghívóval invitálják meg vendégeiket a nagy napra, tartsatok velünk!

 

Az esküvői meghívó két ember legromantikusabb napjának, szerelmük megpecsételődésének a hírnöke. A meghívók stílusának megálmodása olykor bizony komoly fejtörést okozhat a párok számára, hiszen ahány ember, annyiféle elképzelés.

 

Bár a világhírű előkelőségek, színészek vagy énekesek esetében nagy eséllyel nem a pár számára okozza a fejtörést a meghívók elkészítése, hanem komplett stáb áll rendelkezésre, a tervezés korántsem egyszerű feladat. A meghívóknak ugyanis nem csak a vőlegény és a menyasszony igényeinek kell megfelelniük, hanem gyakran különböző elvárásoknak és szabályoknak is.

 

Ebben a cikkben 5 különböző stílusú esküvői meghívót gyűjtöttünk össze, amik híres szerelmes párok esküvőire készültek:

 

1. William herceg & Catherine Middleton

…meghívója és menükártyája a hagyományörző stílust képviseli. Főszerepben a címerek, melyeket az elegáns, klasszikus betűtípusok egészítenek ki. A menükártya hagyományörző stílusába továbbá belecsempésztek egy kis greenery-t is, ami remekül harmonizál az elegáns megjelenéssel.

 

2. Mila Kunis & Ashton Kutcher

…meghívója romantikus stílusban készült. A neveket díszesen elegáns fonttal emelték ki, míg a szövegezés egy letisztult, jól olvasható, klasszikus betűtípussal került feltüntetésre. A meghívót a romantikus motívumok mellett a papírválasztás és a dombornyomás teszi különlegessé.

 

3.Elizabeth Taylor & Larry Fortensky

…egy igazán egyedi, kissé bohém, mégis letisztult meghívót készíttetett Nagy napjuk alkalmából. A bohém elemek mellett megjelenik a vintage stílus is, amit az írógép jellegű szöveg kölcsönöz. Ebben a meghívóban a stílusjegyek keveredése remekül harmonizál egymással, elegáns egészt alkotva.

 

4. George Clooney & Amal Alamuddin

…meghívója a romantikus stílust képviseli. A meghívó egy kellemes pasztell rózsaszín színű, virágmintás papírra készült. A szövegezésben kétféle, egyaránt elegáns betűtípus kombinációjával találkozunk, az összkép különösen letisztult és romantikus hatást kelt.

 

5. Johnny Depp & Amber Heard

…meghívója minimál stílusban készült. A színválasztás és grafikus megjelenés is valódi egyediséget és magabiztosságot sugároz. A meghívó letisztultságát az arany prégelés egészíti ki egy különleges, harmonikus egésszé.

 

 

Végül pedig, következzen egy számunkra nagyon különleges esküvői meghívó, hiszen abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy olimpikon birkózónk, Lőrincz Viktor meghívóját is mi készíthettük el!

 

Viktor és Vivi

…meghívója vintage stílusban készült el. A meghívó finom eleganciáját a lágy, harmonizáló színek, valamint a különleges csipke díszítés adja. A narancssárga szatén szalag pedig cseppnyi vidámságot és frissességet is csempész a romantikus hangulatba.

 

Érdekesnek találtátok a cikket? Írjátok meg nekünk kommentben, hogy melyik pár meghívója tetszett nektek legjobban, nagyon kíváncsiak vagyunk a véleményetekre! 🙂

 

Ha pedig szívesen olvasgatnátok még esküvői témakörben vagy szeretnétek látni legfrissebb munkáinkat, keressétek fel »Facebook« és »Instagram« oldalainkat is!


Category: Cikkek

Esküvő Nyomda

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.