HÍVÁS

KAPCSOLAT

Amennyiben valamelyik termékünk felkeltette érdeklődésedet, szeretnéd igénybe venni szolgáltatásainkat, vagy csak kérdésed lenne, kérjük, írj nekünk!
Töltsd ki az alábbi űrlapot, és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot és igyekszünk választ adni minden felmerülő kérdésedre!

Kérdezz tőlünk

Keresztnevetek, becenevetek

Email cím

Telefonszám

Hívható időintervallum (kérdés esetén)

Esküvő dátuma

Lakcím (minta küldéshez)

Tárgy

Fájl csatolása

Maximális fájlméret: 10 MB

Üzenet

Kuponkód

“ Boldogok vagyunk, hogy az esküvőtök részesei lehetünk ”

Esküvőnyomda csapata

Elérhetőségünk

6724 Szeged
Kossuth L. sgt. 112. (volt Skoda-Ikesz)
+36 – 70 – 411 – 4200

Nyitvatartás

H-P8:00 – 16:00
SzombatZÁRVA
VasárnapZÁRVA
“Személyes konzultációhoz kérjük jelentkezzetek be ezen a telefonszámon: 06 70 411 4200
Köszönjük!”

Gyakori kérdések

Lehet-e a meghívó sablonon változtatni vagy egyedi meghívót készíttetni?

Lehetőségetek van bármelyik meghívó grafikáján változtatni, vagy teljesen egyedi meghívót készíttetni! Alkossunk együtt egy olyan egyedi meghívót, mint amilyenek Ti is vagytok! 🙂
A grafikai szerkesztés díja 3.500Ft+áfa óránként.  Amennyiben tudtok képet vagy grafikát küldeni (kapcsolat oldal, űrlap, fájl csatolás pontja), akkor az mindenképpen rövidíti a szerkesztés folyamatát!

Hogyan számoljuk ki, hogy hány meghívóra van szükségünk?

Számoljátok össze, hogy hány embert szeretnétek összesen meghívni. Azt mindenképp érdemes figyelembe venni, hogy a családok, pároknak 1 meghívó elég, viszont a családtól már külön élő gyereknek, külön meghívót illik adni. Érdemes legalább 2-3 meghívóval többet kérni, mert sokszor később derül ki, hogy valakiről megfeledkezik a pár, és utólag pár darab meghívó utánrendelésének költsége sokkal magasabb.
Sokan megfeledkeznek arról is, hogy elrakjanak maguknak egy meghívót emlékbe, erre is gondoljatok!

Mennyi ideig tart egy meghívó elkészítése?

A megrendéstől számítva a tervezéssel és a legyártással együtt 5-14 nap.

Van-e arra lehetőség, hogy 3 napon belül elkészüljön a meghívónk?

Sürgősségi felár ellenében akár még aznap átveheted a meghívót.

Mitől függ a meghívó ára?

Az árat  a meghívó típusa, az alapanyag, és a díszítés határozza meg. Minél többet rendeltek, annál kevesebb lesz 1 db meghívó ára!

Van-e minimális rendelés?

Nincs. Azt figyelembe kell venni viszont, hogy a fajlagos árak a mennyiség növelésével csökkennek, mivel az előkészítési munka ára fix és nem mindegy hogy az 10 vagy 80 darabon oszlik meg.

Személyes megbeszélésre mikor és hol van lehetőség?

Előre megbeszélt időpontban, akár a nyitvatartási időn kívül is várunk titeket a Felső Tisza-Part 31-34. szám alatt található üzletünkben.
Amennyiben nem szegediek vagytok, vagy nem tudtok bejönni üzletünkbe, akkor sincs ok aggodalomra, hiszen mindent le tudunk beszélni távolról, interneten keresztül. Látványtervet és mintadarabot készítünk, és a szállítás költségét átvállaljuk!

Mi van akkor, ha nem egyforma szöveggel szeretnénk a meghívókat?

Természetesen megoldható, hogy a rendelt mennyiséget felosszátok pl. vacsorás/nem vacsorás vagy tegezős/magázós darabszámokra. Ide tartoznak a néhány darabos idegen nyelvű mennyiségek is. Plusz költséget nem von maga után, a kész szövegeket e-mailben tudjátok átküldeni részünkre.

Megoldható, ha teljesen egyedi esküvői meghívót szeretnénk saját grafikával?

Igen!  Ilyenkor elmondjátok elképzeléseiteket, vagy elkülditek a képet/grafikát, amit találtatok, küldünk egy árajánlatot, és grafikusunk elkészíti a látványtervet. Amint jóváhagytátok legyártjuk a mintadarabot!

Van lehetőség utángyártásra, ha kellene még pár darab?

Megoldható akár már 1 db meghívó nyomtatása is, viszont ilyenkor sokkal magasabb az 1 db gyártási ára, ezért érdemes az első rendeléskor többet rendelni, mint amennyire szükségetek van. Minél többet rendeltek, annál kevesebb a meghívók egység ára.

Van-e lehetőség próbanyomtatásra a látványterv jóváhagyása után?

Igen! A látványterv elfogadása után minden esetben készítünk mintapéldányt. Az első prototípust ingyenesen gyártjuk le. A gyártást csak a minta példány tüzetes átvizsgálása és elfogadása után kezdjük el!

Lehet-e változtatni az egyes meghívó típusok kinézetén?

Lehetőség van a meghívók szövegének, színének, alanyagának és díszítéseinek is változtatására. Grafikusunk 3.500Ft-os óradíjért bármit tud módosítani a grafikán. Kisebb módosítások díjmentesek.

A meghívóhoz tartozik boríték?

Nem. Igény esetén tudunk borítékot biztosítani. Meghívóink nagy része a díszítő elemek végett nem igényel borítékot. A masnival, átkötővel már önmagában egy kis „ajándék” hatását sugallják. Értelemszerűen postázni csak borítékban lehet, így van lehetőség a rendelésre akár néhány darabra vonatkozóan is.

A meghívók szövegezése hogyan történik?

A szövegezést Ti külditek el nekünk. Kérünk Titeket, hogy alaposan nézzétek át, hogy ne legyen benne helyesírás hiba vagy elírás. Nincs arra kapacitásunk, hogy egyesével átellenőrizzünk minden meghívót, így az elírás és a hiba teljes mértékben a megrendelő felelőssége, amennyiben a küldött szövegben is már rosszul szerepel. A weboldalunkon is találtok meghívó szövegeket, idézeteket és nászajándék szövegeket.

Módosítható-e a szöveg színe és elrendezése?

Igen! Minden tudunk módosítani a meghívókon 3.500Ft óradíj ellenében. A kisebb módosítások díjmentesek. A meghívókon javasolni szoktuk az időrendi felépítést: megnevezés (meghívó, esküvői meghívó) vagy név, idézet, meghívó szöveg, nászajándék szöveg, visszajelzés a nevetekre telefonszámmal és időponttal. Nagyon praktikus visszajelzést kérni, mivel a „Nagy nap” előtt pár héttel már tudni fogjátok a végleges létszámot, ami nem utolsó szempont Nektek sem, és a szolgáltatóknak sem.

Hogyan történik a fizetés, kell-e előleg?

Az árajánlat elfogadása után emailben küldjük nektek a számlát. A gyártás azonnal indul, ahogy megkaptuk az utalást!

Lehetséges-e házhoz szállítás és mennyibe kerül?

Igen, lehetséges. A házhoz szállítás díjmentes.

Honnan tudjuk meg, hogy elkészültek az esküvői meghívóink?

E-mailben értesítünk titeket arról, ha elkészültünk a meghívókkal, és ti dönthettek, hogy személyesen jöttök értük, vagy futárral kéritek őket!