HÍVÁS

Esküvőszervezővel vagy nélküle?

.

17 aug · Esküvő Nyomda · Nincs hozzászólás

Esküvőszervezővel vagy nélküle?

Miben lehet pontosan a segítségetekre egy esküvőszervező? Vajon nektek is szükségetek lenne rá a szervezés és az esküvő során? Ha bennetek is felmerültek ezek a kérdések, jó helyen jártok! 🙂

 

Egy esküvő megszervezése bizony sok teendővel és felelősséggel jár. Ha rendelkezünk egy kis tapasztalattal a szervezés terén, ráadásul időben hozzáláttunk a tervezéshez, nagy valószínűséggel egyedül is meg fogunk tudni birkózni a feladatokkal. Ha viszont nem erősségünk a szervezés vagy nem vagyunk elég magabiztosak, előfordulhat, hogy összecsapnak a hullámok a fejünk felett.

 

Az esküvőszervezői szolgáltatás manapság már egyáltalán nem számít luxus szolgáltatásnak, ezért – főleg egy magasabb létszámú lakodalom esetén – érdemes megfontolni a lehetőségét. Összegyűjtöttünk nektek 5 esetet, amikor valóban nagy segítséget nyújthat számotokra egy esküvőszervező:

 1. Időhiány: ha a munkátok miatt kevés időtök jut a szervezésre vagy közeli időpontot tűztetek ki
  – Ebben az esetben nagy könnyebbséget jelenthet, ha nem nektek kell az internetet bújni a szolgáltatók után kutatva vagy nem nektek kell a sok-sok telefonhívást lebonyolítani. Az esküvőszervező megkeresi számotokra a legjobb lehetőségeket, segít a választásban, végül pedig a leszervezésben.
 2. Szolgáltatók: rengeteg szolgáltatót ismer, vannak tapasztalatai
  – Az esküvőszervező a szolgáltatókkal kapcsolatban konkrét tapasztalatokkal is rendelkezik, ezáltal képes arra, hogy a ti igényeiteknek megfelelően ajánljon lehetőségeket.
 3. Költségkeret: ha nem erősségünk a pontos tervezés vagy hajlamosak vagyunk rá, hogy elszaladjon velünk a ló
  – Bármennyire is igyekszünk minden lehetséges költséggel számolni a költségkeret meghatározásánál, tapasztalat hiányában akadhatnak problémáink. Kimaradhat olyan tétel, amelyre nem gondoltunk előzetesen, vagy előfordulhat, hogy valamelyik szolgáltatás jóval nagyobb költséggel jár, mint amivel számoltuk. Az esküvőszervező segít a költségkeret meghatározásában és a betartásában is.
 4. Mindenes tanácsadó: még a legmagabiztosabb menyasszonynak is szüksége lehet tanácsokra
  – Ha nem szeretnéd/nincs lehetőséged folyton a családod, barátaid véleményét kikérni, mégis szükséged lenne egy-két másodvéleményre vagy jó tanácsra, az esküvőszerveződhöz bármikor fordulhatsz.
 5. A Nagy nap: teendők és stressz nélkül
  – Legtöbbször a család vagy a barátok készségesen állnak a rendelkezésünkre, ha segítségre van szükségünk. Ha mégis azt szeretnétek, hogy az esküvő napján a vendégeiteknek és nektek is csak a szórakozásra kelljen koncentrálnotok, az esküvőszervezőnél mindent biztos kezekben tudhattok majd.

 

A mi tanácsunk: ha úgy döntötök, hogy szeretnétek megbízni egy esküvőszervezőt, mindenképp tájékozódjatok előtte alaposan és találkozzatok több lehetséges jelölttel is. Csak akkor kezdjétek el a közös együttműködést, ha úgy érzitek, hogy maximálisan meg tudtok bízni az adott személyben.

 

Abban az esetben viszont, ha szerettek szervezkedni, elegendő idő áll a rendelkezésetekre és nem készültök 2-300+ fős lakodalomra, mi azt javasoljuk, nyugodtan vágjatok bele. Az esküvő megszervezése rengeteg izgalmas feladattal jár és sokszor még közelebb hozza egymáshoz a párokat. 🙂

 

Ha szeretnétek tippeket kapni az esküvőszervezéssel kapcsolatban, kövessetek minket Facebook és Instagram oldalainkon, ahol legfrissebb munkáinkat is megtalálhatjátok! 🙂


Category: Cikkek

Esküvő Nyomda

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.