HÍVÁS

Esküvői kiegészítők - a részletek összhangja

.

13 Már · Esküvő Nyomda · Nincs hozzászólás

Esküvői kiegészítők – a részletek összhangja

Az esküvői helyszínt a dekoráció és a különböző kiegészítők varázsolják igazán egyedivé és hangulatossá – ha szeretnétek lenyűgözni a násznépet, ezek harmóniájára érdemes odafigyelnetek.

 

Az összkép akkor lesz a legszebb, ha a meghívó, a díszlet és a kiegészítők stílusa összhangban van egymással. Az esküvőn a helyszín dekorálásához kiválasztott virágok, szalagok és különböző textíliák színe és hangulata visszaköszönhet a menyasszonyi csokorban, a meghívókon és az ültetőkártyákon is. Ahhoz, hogy létrejöjjön a tökéletes egész, minden apró részletről gondoskodnunk kell, ezért a tervezéssel kapcsolatban célszerű szakemberek segítségét kérni.

 

esküvői díszlet, esküvő, esküvőnyomda

 

Az első feladat az esküvő stílusának a meghatározása, hiszen erre épül minden, beleértve az egyik legfontosabb pontot, a díszítést is – ha ez megvan, következhetnek a nyomdai elemek.

 

A meghívók tervezésénél a megálmodott díszlet stílusát, színeit és anyagait hangoljuk össze a jegyespár elképzeléseivel, kiemelt figyelmet fordítva az egyediségre és az összhangra. Ezután jön a kiegészítők tervezése, mely során az elkészült meghívó designját vesszük alapul, annak stíluselemeit vezetjük át a kiválasztott dekorációs kiegészítőkre.

 

A gondos tervezési folyamatnak köszönhetően biztosak lehettek abban, hogy a végeredmény minden részletében az ízlésesség és az összhang köszön majd vissza, így máris eggyel kevesebb dolog miatt kell aggódnotok, ráadásul az általunk készített meghívók esetében a kiegészítők tervezése nem jár extra költséggel.

 


A legkedveltebb kiegészítők között szerepelnek az ültető-és menükártyák, programtervek, asztalszámok – ezek megtervezésénél mindig a meghívó stílusát és végleges designját vesszük alapul. A színek, a betűtípusok és a minták is lehetőséget nyújtanak arra, hogy a különböző dekorációs elemek között meglegyen az egység és a harmónia. Ennek köszönhetően egy kémcsöves meghívóhoz is bátran választhatunk bármilyen papíralapú kiegészítőt, például menü- vagy ültetőkártyát, a lényeg, hogy megtaláljuk a stílusbeli összhangot.

 

Ha a teljes egységre törekszünk, célszerű a köszönőajándékok kiválasztásánál és személyre szabásánál is követnünk az esküvő kialakult stílusvonalát. Legyen szó akár egy csokoládéról, akár egy hűtőmágnesről vagy poháralátétről, a tervezés során itt is remekül átültethetőek a kívánt designelemek.

 

esküvői díszlet, esküvő, esküvőnyomda

esküvői díszlet, esküvő, esküvőnyomda

 

A harmonikus összhang eléréséhez tehát a legfontosabb a pontos tervezés. A díszlet, a meghívók és a különböző kiegészítők kiválasztásánál legyünk következetesek, ugyanis ezek megjelenése mind-mind egymásra épül, végül pedig nekik köszönhetően jön majd létre a megálmodott tökéletes egész.

 

Ötletes, személyre szabható kiegészítőkért kattints »ide«, legfrissebb munkáinkat pedig keressétek »Facebook« és »Instagram« oldalainkon! 🙂


Category: Cikkek

Esküvő Nyomda

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.