HÍVÁS

Esküvő? Bátran engedd el a fantáziád!

.

11 jan · Esküvő Nyomda · Nincs hozzászólás

Esküvő? Bátran engedd el a fantáziád!

Az esküvő szó hallatán rögtön megjelenik a szemünk előtt egy boldogságtól sugárzó pár, egy elragadó meghívó, egy álomszép ruha és egy lenyűgöző helyszín csodás virágokkal és szalagokkal díszítve.


Mintha mindenki ugyanazt képzelte volna maga elé, igaz? Mégis, ha megkérnének minket, hogy pontosan írjuk le, hogy néz ki az a bizonyos ruha, a meghívó, a helyszín és a virágok, nagy valószínűséggel eltérő válaszokat adnánk, hiszen mindannyiunknak mást jelent a szép vagy a lenyűgöző.

 

Az esküvő stílusának megtervezésekor az első feladat a menyasszony és a vőlegény elképzeléseinek összehangolása. Ehhez azt tanácsoljuk nektek, hogy inspirálódjatok minél több helyről, gyűjtsetek ötleteket és beszélgessetek sokat, osszátok meg bátran egymással a véleményeiteket.

 

Ne felejtsétek el, hogy az esküvő a ti nagy napotok, és az a legfontosabb, hogy a ti egyéniségeteket tükrözze. Merjetek bátrak és egyediek lenni, legyen szó a helyszín, a díszlet vagy akár a menü kiválasztásáról.

 

Most pedig nézzük, hogy mik azok az elemek, amelyeken keresztül igazán megmutathatjátok egyéniségeteket!

 

1. Meghívó

 

Az esküvőről a meghívó kelti majd az első benyomást a vendégekben. A szövegválasztás és a megjelenés is mind, mind a ti ízlésetekről és egyéniségetekről árulkodik, szóval bátran engedjétek el a fantáziátokat, ha ötletelésről van szó!

 

Egyedi tervezésű meghívók:

eskuvoi-meghivok

1. Napjaink hódító trendje az egy lapos értesítő és boríték megegyező grafikával 2. Különleges grafikai megoldás a levendulamezők hangulatának felidézésével 3. Egyedi tervezésű beszállókártya meghívó 4. Különleges és elegáns fekete meghívó

Meghívókról szóló cikkünkben sok-sok praktikus tanácsot olvashattok a témával kapcsolatban:

»Milyen a jó meghívó?

 

2. Köszönőajándék

 

A vendégek számára a legnagyobb öröm az, ha az esküvőn veletek együtt ünnepelhetnek, köszönőajándékaitok pedig segítenek abban, hogy sokáig emlékezzenek erre a különleges alkalomra.

 

Köszönőajándékok:

koszonoajandek

1. Menyasszony és vőlegény bonbon doboz 2. Poháralátét 3. Egyedi címke 4. Hűtőmágnes

Hasznos tippek a köszönőajándékokhoz:

 

3. Kiegészítők

 

A helyszín kiválasztását követően elkezdhetünk gondolkodni a díszítésen. Egyazon termet is rengetegféle módon fel lehet díszíteni, így bármilyen helyszínt is válasszatok, a díszlettel és a különleges kiegészítőkkel teljesen egyedivé varázsolhatjátok majd.

 

Dekorációs kiegészítők:
kiegeszitok

1. Ülésrend roll-up 2. Fotókeret 3. Egyedi rendszám 4. Ülésrend, programterv, ültető kártya

Még több ötletért kattintsatok ide:
»Kiegésztők

 

Ha kiváncsiak vagytok a legfrissebb esküvői trendekre és új munkáinkra, kövessétek az »Esküvőnyomda Instagram« oldalát!


Category: Cikkek

Esküvő Nyomda

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.