HÍVÁS

Különleges egyedi esküvői meghívók - Letterpress

.

4 aug · Esküvő Nyomda · Nincs hozzászólás

Különleges egyedi esküvői meghívók – Letterpress

Esküvői meghívónkat számtalan módon egyedivé és különlegessé varázsolhatjuk. A különböző stílusú grafikai és fényképes megoldások mellett a nyomdai kivitelezésben is rejlenek egyedülálló lehetőségek.

 

Azoknak a jegyespároknak, akik igazán különleges, kifinomult és letisztult végeredményre vágynak, remek választás a letterpress meghívó.

 

A letterpress, magyarul magasnyomás egy prémium nyomdatechnológia. A nyomtatás egy különleges nyomóforma segítségével történik. A nyomóforma síkjából kiemelkedő elemeket (vagyis a betűket és különböző mintákat) úgy viszi fel a nyomdagép, hogy közben magas nyomással bele is nyomja őket a papírba.

 

 

A nyomatok gyönyörűek és letisztultak, a nyomtatás során csak a nyomóformán található nyomóelemek találkoznak papírral. Az elkészült meghívó különlegességét az adja, hogy a nyomat fizikailag is tapinthatóvá válik a papíron.

 

A letterpress technológiának köszönhetően teljes szabadságot kapunk a méret, a betűtípusok és a grafikus díszítőelemek kiválasztásának szempontjából.

 

A nyomtatott minták és szövegek készülhetnek egy vagy több színnel, valamint színtelenül is, ezt vaknyomatnak nevezzük.

 

 

A színek összeállításánál kettő vagy maximum három szín alkalmazását javasoljuk. A nyomat elkészítéséhez vastagabb, puhább papírra van szükség, amely általában fehér vagy törtfehér színű.

 

A nyomat színével harmonizáló vagy épp teljesen megegyező borítékba helyezve egy rendkívül elegáns, egyedi és prémium megjelenésű meghívóval kápráztathatjátok el a vendégeiteket.

 

Ha kérdésetek van vagy szeretnétek még többet megtudni erről a különleges meghívó típusról, forduljatok hozzánk bátran!

 

Aktuális munkáinkért és legfrissebb cikkeinkért keressétek »Facebook« oldalunkat, »Instagramon« pedig bepillantást nyerhettek szorgos kis csapatunk mindennapjaiba is! 🙂


Category: Cikkek

Esküvő Nyomda

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.