HÍVÁS

3 tipp azoknak, akik most kezdik szervezni az esküvőjüket

.

4 jan · Esküvő Nyomda · Nincs hozzászólás

3 tipp azoknak, akik most kezdik szervezni az esküvőjüket

A szerelmesek életében az eljegyzés az egyik legfontosabb lépés a közös élet útján. A jeles alkalom okozta örömteli bódultságból feleszmélve ugyanakkor megjelenik a bizonytalanság érzése is.

 

Ekkor mindannyian feltesszük magunknak a leggyakoribb kérdéseket: Vajon képesek leszünk egyedül megszervezni az esküvőt? Mi az első teendőnk? Hogyan fogjuk kiválasztani mindenből azt, ami számunkra a legjobb? Egyáltalán mit merre keressünk?

 

Ahogy minden ember, úgy minden pár más és más. Szerencsére ma már rengetegféle szolgáltató közül választhatunk, legyen szó zenéről, ételről, díszítésről vagy akár a ceremóniamesterről.

 

A lehetőségek felkutatásában mindig segítséget nyújt az internet és rendelkezésünkre állnak a kiváló szaklapok is. De valljuk be őszintén, amikor életünk egyik legfontosabb eseményéről van szó, még egy szimpla tájékozódás során is tucatjával merülnek fel bennünk a kérdések, amiket szeretnénk, ha valaki megválaszolna, szeretnénk mindent jó alaposan megvizsgálni és tapasztalatokat gyűjteni.

 

Épp ezért, mi azt javasoljuk nektek, hogy a nagy nap szervezése során látogassatok el egy – vagy akár több – esküvői kiállításra is, mert itt tényleg minden rólatok, jegyespárokról szól! Egy helyszínen megtalálhatjátok mindazt, amire szükségetek lehet, hogy a házasságkötésetek felejthetetlen emlék legyen számotokra és családtagjaitok, barátaitok számára is.

 

A kiállítók készséggel állnak rendelkezésetekre kérdéseitek megválaszolásában, de az információk megszerzésén túl, számtalan élménnyel is gazdagodhattok. Megtapinthatjátok a legfinomabb anyagokat, érezhetitek a pompás virágok illatát, belekóstolhattok a mennyei tortákba és megcsodálhatjátok a legszebb dekorációkat..vagy meghívókat 😉

 

Januárban a következő esküvői kiállításokon várunk titeket mi is nagyon sok szeretettel:

 1. XII. Menyegző Esküvői Kiállítás
  Helyszín: Szeged, IH Rendezvényközpont
  Időpont: 2017. január 7-8.
  Facebook esemény: https://www.facebook.com/szegedieskuvokiallitas/
 1. Esküvő Kiállítás 2017.
  Helyszín: Békéscsaba, Csaba Center
  Időpont: 2017. január 13-15.
  Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1130773797039749/
 1. Esküvői Kiállítás és Vásár
  Helyszín: Budapest, Papp László Budapest Sportaréna
  Időpont: 2017. január 28 – 29.
  Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1602267310064067/

Category: Cikkek

Esküvő Nyomda

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.