HÍVÁS

A téli esküvők varázslatos világa

.

20 dec · Esküvő Nyomda · Nincs hozzászólás

A téli esküvők varázslatos világa

A téli ünnepi időszak az év egyik legromantikusabb időszaka. A csillogó, sziporkázó fények és a gyönyörű színek pompája utánozhatatlan, magával ragadó hangulatot áraszt.

 

Bár nálunk az esküvői időszak alatt hagyományosan a melegebb, nyári hónapokat értjük, érdemes megfontolni a nem mindennapi lehetőségeket is. Különösképpen akkor, ha valami igazán egyedire vágytok.

 

Ha egy téli esküvőt képzelünk el magunk előtt, nagy valószínűséggel az időjárási viszonyok fogják döntően befolyásolni a gondolatainkat. És bizony ezek a gondolatok nem biztos, hogy pozitív irányba kalauzolnak minket. Ugyanakkor, ha a “mit szólnak majd a vendégek; mi lesz, ha koszos lesz a ruha; mégis hogy fotózzunk kültéren” kérdéseken túl tudunk (és szeretnénk is) lépni, fantasztikus lehetőségek tárulhatnak elénk.

 

1. Helyszín, dekoráció

A helyszín lefoglalása szempontjából sokkal könnyebb dolgunk lesz, hiszen több a szabad időpont és az árak is mérsékeltebbek. A dekorációs lehetőségek pedig a romantikus ünnepi hangulat rajongói számára valódi csodaországot jelentenek majd. A színes nyári virágokat felváltják a szikrázó hópelyhek, gyertyák és mécsesek, fagyöngyök és a végtelenül hosszú fényfüzérek.

 

 

2. Ruha, menyasszonyi csokor

Érdemesebb vastagabb anyagú, esetleg hosszú, csipke ujjú ruhát választanunk, kiegészítőként pedig akár egy puha sálat, kiskabátot és kesztyűt is viselhetünk. A csokor összeállításánál a fehér és zöld, fehér és piros színek kombinációja remekül illeszkedik az ünnepi hangulathoz.

 

 

3. Sütemények, torta

A sütemények és a torta díszítésével szuper lehetőségünk nyílik az ünnepi hangulat felidézésére. Ezekkel a különlegességekkel még a legfázósabb vendéget is levehetjük a lábáról.

 

 

4. Meghívó, köszönőajándékok

A meghívókkal remekül kifejezhetjük a téli esküvők romantikus és ünnepi stílusát. Játszhatunk a grafikus díszítőelemekkel, a papírválasztással, a betűtípussal és a színekkel is. Kreatív kis köszönőajándékainkat pedig szintén egyszerűen ünnepi formába öltöztethetjük. Az ajándékok esetében érdemes arra törekednünk, hogy a dekoráció és a meghívó stílusával is harmonizáljon.

 

 

Ahogy a cikkből is kiderült, hogy mi már hatalmas ünnepi lázban égünk! 🙂 Tartsatok velünk a hangolódásban »Facebook« és »»Instagram« oldalainkon is!

 

Képek forrása: Pinterest


Category: Cikkek, Egyéb

Esküvő Nyomda

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.