HÍVÁS

Egyedi esküvői meghívó 5 lépésben

.

19 Már · Esküvő Nyomda · Nincs hozzászólás

Egyedi esküvői meghívó 5 lépésben

Rengetegen érdeklődtök nálunk azzal kapcsolatban, hogy pontosan mit takar az egyedi esküvői meghívó készítés. Ezzel a cikkel szeretnénk nektek egy kicsit segíteni abban, hogy jobban megismerhessétek a lehetőségeiteket, valamint az egyedi meghívó készítés előnyeit.

 

A párok egyéniségének köszönhetően minden esküvőnek megvan a maga sajátos hangulata. Ezt a hangulatot a pár által kiválasztott esküvői stílus, a helyszín és a díszítés is nagyban meghatározza. Egy esküvői meghívó akkor igazán különleges, ha ezekkel az elemmel harmonizálva, a pár egyediségét kifejezve harangozza be a ‘Nagy Napot’.

 

Az esküvői meghívók elkészítésében szinte csak a képzeletünk – vagy a képzeletetek 🙂 – szabhat határt. Ha végigmentek az alábbi 5 fontos lépésen, egészen biztosan az ízléseteknek megfelelő, egyedi meghívókat vehettek majd a kezeitek közé.

 

1. Forma

A tervezést érdemes a forma kiválasztásával kezdeni. Nyomdánkban közel x (Nórit kérdezni) féle formából választhattok, emellett akár egy egyedi formáról is küldhettek képet nekünk, mely alapján megvalósíthatjuk elképzeléseiteket.

 

 

2. Papír

A papír kiválasztása az egyik legmeghatározóbb lépés a tervezésben. Fontos ügyelnünk arra, hogy a kiválasztott papír stílusban harmonizáljon a többi elemmel, és persze az esküvő stílusával is.

 

 

3. Díszítés

Díszítésben a leggyakrabban használt anyagok közé tartozik a szalag, a raffia, a francia masni, gyöngyök, strasszok és a csipke. A kiválasztott forma és a papír bizonyos mértékben meghatározza a díszítés során alkalmazható kiegészítők listáját. Amellett, hogy segítünk nektek a stílusjegyek megőrzésében, a végeredmény teljes mértékben a ti elképzeléseitek szerint készül majd el.

 

 

4. Motívumok

Az egyedi díszítő motívumokat illetően valóban számtalan lehetőség áll a rendelkezésetekre, ezért érdemes már előre inspirálódni és anyagokat gyűjteni, amelyekből a tervezés során kiindulhatunk.

 

 

5. Szövegek

A meghívók szövegezésére rengetegféle megoldás létezik. Az esküvő és a pár stílusától függően lehet egészen komoly vagy kifejezetten humoros hangvételű is. Természetesen abban is tudunk nektek segíteni, illetve ötletet adni, hogy mit és hogyan érdemes ilyenkor a vendégekkel közölni.

 

 

Ha a meghívókkal kapcsolatban biztosra szeretnétek menni, szerezzétek be ingyenesen letölthető tanulmányunkat, melyben 15 gyakori meghívókkal kapcsolatos hibát, és ezek megoldását gyűjtöttük össze.

 

Reméljük, hogy egy kicsit a segítségetekre lehettünk abban, hogy hogyan is érdemes hozzákezdeni az álom esküvői meghívó elkészítéséhez. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, böngésszetek bátrain »munkáink« között és tartsatok velünk »Facebook« & »Instagram« oldalainkon is! 🙂


Category: Cikkek

Esküvő Nyomda

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.