HÍVÁS

Esküvői meghívás karácsonykor?

.

1 dec · Esküvő Nyomda · Nincs hozzászólás

Esküvői meghívás karácsonykor?

Mi lehetne alkalmasabb időpont az esküvő bejelentésére és az esküvői meghívók kiosztására, mint a szeretet ünnepe, a karácsony? Mire is gondolok? Megtudhatjátok ebből a néhány bekezdésből!

 

 
Az év egyik legszebb időszaka, amikor minden kicsit megváltozik. A készülődés izgalma, majd a nyugalom jellemzi napjainkat. A városban az ünnepi kivilágítás, a feldíszített karácsonyfa, az ajándékok, a karácsony szelleme mindenkit magával ragad, és ideális légkört teremt életetek egyik legnagyobb bejelentéséhez!

 

 

Ilyenkor összegyűlik a család apraja-nagyja, és a távoli rokonokkal is felvesszük a kapcsolatot, ezért sokkal könnyebb meglepetést okozni! A meglepetés erején kívül az is fontos szempont, hogy rengeteg időt és pénzt spórolhattok, ha kihasználjátok, hogy együtt vannak a családtagok, és egyszerre több meghívót is átadhattok.

 

 

Emellett ki ne értene egyet azzal, hogy egy esküvői meghívó a fa alá az egyik legbensőségesebb karácsonyi ajándék, amit adhatunk!
Miután mindenki megkapta a meghívókat, és lenyugodtak a kedélyek, az ünnepek alatt biztosan fogtok időt találni arra, hogy átgondoljátok, és megtervezzétek az esküvő menetét!
A karácsony után pedig a barátaitokkal Szilveszterkor már meg is ünnepelhetitek a nagy hírt!

 

 

Ha ti is szívesen adnátok át karácsonykor a szeretteiteknek a meghívókat, érdemes időben felkeresnetek a kiválasztott nyomdát, akár már hónapokkal korábban, az időpont kitűzését követően. Ennek köszönhetően az ünnepek közeledtével emiatt már biztosan nem kell aggódnotok.

 

Keressetek minket bizalommal, és találjunk ki együtt egy olyan különleges esküvői meghívót, mint amilyenek Ti is vagytok!

 

 

Itt találhattok a már elkészített mintáink listáját: Esküvőnyomda meghívók

Ha érdekelnek az újdonságok, akkor kövessétek az Esküvőnyomda Instagram oldalát!

 

Nóri


Category: Cikkek

Esküvő Nyomda

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.