HÍVÁS

Mini stíluskalauz 2. - Bohém esküvői meghívók

.

15 máj · Esküvő Nyomda · Nincs hozzászólás

Mini stíluskalauz 2. – Bohém esküvői meghívók

Az évek óta hódító, örök klasszikus stílusok mellett évről évre egyre kedveltebbé válnak a különleges, egyedi hangulatot idéző stlusok is.

 

Mini cikksorozatunk második részében egy olyan stílust mutatunk be nektek, amely a meghívók tervezése során a romantikus stílus mellett egyértelműen a tavalyi és az idei év egyik legkedveltebb választása a párok körében.

 

A bohém stílusú esküvők jellemző “kelléke” a vidámság és az egyediség, itt igazán megismerhetjük a menyasszony és a vőlegény színes egyéniségét. Egy ilyen esküvő megszervezése során a fantázia tényleg szabadon szárnyalhat. A klasszikusabb, visszafogottabb megoldások helyett előtérbe kerülnek a játékos, kreatív ötletek.

A bohém esküvők és lakodalmak gyakran a szabadban vagy valamilyen természetközeli helyen kerülnek megrendezésre. A menyasszony és a koszorúslányok csokrában, valamint a dekoráció során felhasznált virágok között meghatározóak a mezei vagy mezei hatású, színes vadvirágok, például búzavirág, szegfű vagy margaréta.

 

Általában a “bohém pár” ruhája, a díszítés és a torta is színes vagy mintás, ugyanakkor a részletek összhangjáról itt sem szabad megfeledkezni. A dekorációs elemek között gyakran szerepelnek különböző kreatív, akár kézzel elkészített tárgyak, például fára festett asztalszámok, befőttes üveg mécsestartók, valamint lampionok és virággömbök is.

 

A bohém stílusú esküvőkön gyakran várják a vendégeket valamilyen mókás játékkal, a hangulat lazább és fesztelenebb, mint a klasszikus, konzervatívabb esküvőkön.

Ha úgy döntötök, hogy közös életetek nagy napját ilyen bohókás, különleges hangulatban szeretnétek megünneplni, válasszatok valamilyen kreatív, az egyéniségeteket tükröző esküvői meghívót.

A meghívót ebben az esetben is díszíthetik a dekoráció során felhasznált virágok, de ennél akár szabadabban is szárnyalhat a fantáziátok.

 

Tapasztalataink szerint, a bohém esküvői meghívókat terveztető pároknak általában konkrét elképzeléseik vannak a meghívó témáját illetően, ami egy rajz, kép vagy grafika formájában köszön vissza a kész anyagon. Az egyedi design mellett jellemzőek a humoros szövegek és versiskék is.

Természetesen előfordul, hogy a megrendelés kezdetén a párnak még nincsen kialakult konkrét elképzelése. Ilyenkor azt szoktuk tanácsolni, hogy gondoljanak a közös életük legszebb, legvidámabb pillanataira, közös hobbijukra, a megismerkedésük történetére vagy akár kedvenc filmjükre. Az idei év legkedveltebb témái például a repülés, az utazás, a kedvenc film, sorozat vagy videojáték.

Imádjuk a kihívásokat, ezért bármilyen egyedi, különleges ötlettel is forduljatok hozzánk, mi szenvedélyesen dolgozunk azon, hogy a meghívótok teljes mértékben titeket, a személyiségeteket és az esküvőtöket tükrözze majd.

 

Még több bohém stílusú esküvői meghívó: »Bohém esküvői meghívók«

 

Cikksorozatunk hamarosan folytatódik, addig is, ötletekért, legfrissebb munkáinkért követessetek minket »Facebook« és »Instagram« oldalainkon!


Category: Cikkek

Esküvő Nyomda

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.