HÍVÁS

Mini stíluskalauz 1. - Romantikus esküvői meghívók

.

2 máj · Esküvő Nyomda · Nincs hozzászólás

Mini stíluskalauz 1. – Romantikus esküvői meghívók

Az elmúlt évek során az esküvőszervezésben egyre nagyobb hangsúlyt kapott az esküvő stílusának megálmodása, mára pedig ez lett az egyik legfontosabb lépés, hiszen mindenki az egységes, harmonikus összkép megalkotására törekszik.

 

Az esküvői stílusokban is felfedezhetőek különböző meghatározó stílusjegyek és itt is jelen vannak trendek, melyek időről időre változhatnak. Arra gondoltunk, hogy egy rövid cikksorozat keretén belül bemutatjuk nektek azt a három legnépszerűbb irányzatot, melyet a párok előszeretettel választanak a meghívó tervezés alkalmával.

 

 

Az utóbbi években számos stílust és trendet volt lehetőségünk megismerni, valamint rengeteg jegyespárral dolgoztunk együtt az álom esküvői meghívó megalkotásán, ezért szeretnénk egy kis segítséget nyújtani azoknak, akik nem tudják, milyen irányba lenne érdemes elindulniuk.

 

A meghívók kiválasztása során az egyik legkedveltebb, évek óta hódító stílus a romantikus stílus. Itt a legfontosabb szempont általában az, hogy minden tökéletesen harmonizáljon egymással, a színek, anyagok és formák tekintetében egyaránt.

 

 

A romantika egyik fő jelképe a virág, ezért a romantikus stílusú esküvőkön is rendszerint ez a legfontosabb elem. A leggyakrabban választott virágok közé tartozik a rózsa, a liliom, a boglárka vagy a bazsarózsa, ezek a menyasszonyi csokorban és a díszítésben is egyaránt megjelennek. Színek szempontjából a romantikát idéző rózsaszínes árnyalatok, valamint a barack, a bézs és az arany színek dominálnak, az anyagok közül pedig a csipke és a selyem a legjellemzőbb.

 

 

A romantikus stílusú meghívókon főként a virág- és csipkeminták, valamint a virágos motívumok és grafikák a meghatározóak. A minták által ábrázolt virágok gyakran a menyasszonyi csokorban vagy a helyszín díszítésénél visszaköszönnek a vendégekre. A motívumok lehetnek egészen részletesek, kidolgozottak, vagy akár romantikus, mesebeli világot idézőek is.

 

 

A meghívó színeinek megválasztásánál a fő szempont az, hogy a helyszín dekorációjában megjelenő színekkel harmonizáljon. A díszítésénél gyakran alkalmazunk szalagokat és csipkét is, melyek ugyancsak a romantika szimbólumaiként ismertek.

 

 

Még több romantikus stílusú meghívó itt: »Romantikus esküvői meghívók«

 

Reméljük, hogy érdekesnek találtátok mini stíluskalauzunk első részét, ugyanis hamarosan egy újabb, különleges irányzatot mutatunk be nektek.

 

Addig is, legfrissebb munkáinkért keressétek fel »Facebook« és »Instagram« oldalainkat!


Category: Cikkek

Esküvő Nyomda

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.