HÍVÁS

Ötletes karácsonyi ajándékot keresel? Segítünk!

.

20 nov · Esküvő Nyomda · Nincs hozzászólás

Ötletes karácsonyi ajándékot keresel? Segítünk!

A karácsonyi ünnepek bizony közelednek. 🙂 Ha elhatároztátok, hogy az idei évben időben elkezditek az ajándékok beszerzését, van számotokra egy szuper, egyedi ötletünk!

 

“Ahány ház, annyi szokás” tartja a mondás, ami a karácsonyi ajándékozásra is tökéletesen igaz. Abban viszont a legtöbben egyetértünk, hogy szeretteinket olyan ajándékkal szeretnénk meglepni, aminek egész biztosan örülnek majd, valami olyannal, ami egyedi és hasznos is.

 

De valljuk be, nem egyszerű minden évben valami különleges és szuper praktikus dolgot beszerezni. Épp ezért gyakran előfordul, hogy kicsit túlgondoljuk, vagy esetleg túl is aggódjuk az ajándékozást. Ennek következtében észrevétlenül átsuhanhatunk azokon az ötleteken, amik amennyire egyszerűek, annyira nagyszerűek is.

 

Ilyen ötletek például a fényképes ajándékok, hiszen a saját emlékekkel különlegessé varázsolt dolgoknál nincs is egyedibb. Ráadásul nem csak dísztárgyakban gondolkodhatunk, hanem praktikus kiegészítőkben is. Egy rólunk, családunkról vagy barátainkról készült fotókból összeállított naptár az elkövetkező év mindennapjaiban igazi kincs lehet. A fényképek láttán a hétköznapokban is rengeteg boldog, vidám és büszke pillanatot okozhatunk a szeretteinknek.

 

A naptár bármilyen képválogatásból elkészülhet, így a szülőknek, nagyszülőknek vagy akár a barátoknak is adhatunk teljesen egyedi, személyre szabott ajándékot.

 

Az év vége felé nyomdánkban is eluralkodik az ünnepi hangulat, és az esküvői meghívók mellett sorra készülnek a karácsonyi különlegességek. Ezekből szeretnénk nektek néhány kedvencüket megmutatni:

 

 

💡 Naptáras “jó, ha tudod”:

  • a naptárakat magas minőségű, 200 grammos papírra nyomtatjuk;
  • minden nyomtatás előtt látványtervet küldünk a megrendelőnek;
  • falinaptárakat A3 és A4 méretben készítünk;
  • egyedi határidőnapló készítését is vállaljuk (80 oldalas, A5 méretű, spirálozott);
  • a naptár elkészítéséhez 12+1 nagy felbontású képre van szükség.

 

A következő linkre kattintva megtekinthetitek naptár akcióinkat: https://www.eskuvonyomda.hu/hu/naptar-akcio

 

Ha szívesen meglepnétek szeretteiteket – vagy akár magatokat is – egy szép emlékekből összeállított ajándékkal, keressetek minket bizalommal! 🙂

 

Ha pedig kíváncsiak vagytok legfrissebb munkáinkra, kövessetek minket »Facebook« és »Instagram« oldalainkon.


Category: Cikkek, Egyéb

Esküvő Nyomda

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.