HÍVÁS

13+1 érv, hogy miért minket válasszatok!

1. Egyediség

Nem kell azt hallgatnotok, hogy hány párnak volt ugyanolyan meghívója, mint a tiétek, nálunk olyan egyedi meghívót alkothattok, mint amilyen egyediek Ti is vagytok!

2. Örök emlék

Ha csúcsminőségű, egyedi meghívót adtok át a násznépnek, akkor azt nemhogy nem fogják kidobni, hanem féltve őrzött kincsként fogják eltenni az esküvői fényképeitekkel együtt, melyről mindig Ti juttok majd eszükbe!

3. EGYSÉGESSÉG

Nincs annál szebb, mint amikor a meghívótok színvilága és stílusa összhangban van az esküvőtök dekorációjával! Mi ingyenesen felöltöztetjük a kiegészítőiteket is a meghívótok grafikájával úgy, hogy az harmonizáljon az egész esküvőtök hangulatával!

4. VALÓSÁGHŰ LÁTVÁNYTERV

Ne elégedjetek meg az ingyenes sablon látványtervekkel, mi komolyan vesszük a grafikai terveket, és szakképzett munkatársaink az elvárásaitok szerint, veletek együtt megalkotják álmaitok meghívóját!

5. NINCS REJTETT KÖLTSÉG

Nem kell azon aggódnotok, hogy milyen rejtett költségek merülnek fel a gyártás során, mi előre megadjuk a végösszeget, amely MINDENT tartalmaz!

6. ESKÜVŐ SZAKÉRTŐI

Ne most tanuljatok meg egy új szakmát, bízzátok a profikra a munkát! Cégünk már 8 éve működik, az esküvők szakértői vagyunk, és évről évre több ezer meghívót készítünk!

7. PRÓBANYOMAT

Biztosra akartok menni, hogy nem maradt le semmi, minden a helyén van és lehengerlő az összhatás? Ki gyárt le egy próbanyomat nélkül bármit is?! Ti se tegyétek, kerüljétek el azt a szégyent és stresszt, amit egy hibás meghívó kiosztása okoz!!!

8. MINŐSÉGI GARANCIA

Nem kell azon szoronganotok, hogy szétesik-e a meghívó mielőtt átadjátok, mi garanciát vállalunk a legmagasabb minőségre!

9. EGYÜTTMŰKÖDÉS

Ne ti szervezzétek a szolgáltatók közötti munkát, ha valamit egyeztetni kell a nyomdai anyagokkal kapcsolatban, azt bízzátok ránk! Grafikai stúdió és nyomda vagyunk egyben, és kapcsolatban állunk a többi esküvői szolgáltatókkal, és összehangoljuk szolgáltatásainkat velük, hogy Nektek csak a “BOLDOGÍTÓ IGEN”-re kelljen koncentrálnotok!!!

10. SZEMÉLYES KAPCSOLAT

Elég a névtelen ügyintézésből, mi személyes kapcsolatot alakítunk ki veletek. Mi nemcsak válaszolunk az emailjeitekre, vagy visszahívunk titeket minden esetben, hanem akkor is jelentkezünk, ha nem érkezik válasz tőletek!

11. ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁS

Ne töltsétek az időtöket utazással vagy parkolással, mi kiszállíttatjuk nektek a termékeket az egész országban!

12. ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA

Biztosra akartok menni, hogy nem maradt le semmi, minden a helyén van és lehengerlő az összhatás? Mi garanciát vállalunk arra, hogy elégedettek lesztek! Olvassátok el a rólunk írt véleményeket a Facebookon, kattintsatok »ide«!

13. GYORSASÁG

Ne pazaroljátok időtöket, mi segítünk, hogy gyorsan és stresszmentesen elkészüljön az egyedi álommeghívótok!

+1

Az esküvői meghívó nemcsak egy papír, életetek legfontosabb eseményére hívja meg a szeretteiteket! Alkossuk meg együtt olyan egyedire, mint amilyen egyediek Ti is vagytok, hogy örök emlék maradjon!